Sommar

Idag är det sommarvarm och soligt efter ett par kalla mera vinterlika dagar. Lillfölis är på sommarkollo hos min seminveterinär Lena för att kunna leka av sig det värsta buset med några jämnåriga kompisar. Daphne tog sig inte på första betäckningen och är nu ombetäckt med Ampére. Tydligen en populär hingst i år, konstigt 😉 Billan är betäckt med Snapshot och skall kollas om ett par veckor. Håller tummarna för att båda stona tar sig nu.

Lilla Anima är såld och går tillsammans med mamma på sommarbete hos de nya ägarna. Köpare är Linn som redan tidigare har en bror till lilla Anima och som nu ville ha en påläggskalv. Vet att hon kommer att få bästa möjliga förutsättningar hos Linn, om hon inte drunknat i pussar innan hon når vuxen ålder förstås 🙂 Önskar lycka till, till er båda.

De andra stona går och njuter på sommarbetet och unghingstarna går och äter upp sig här hemma på gården. Calindra står hos Camilla och förbereds inför kvalitetstävlan men är också till försäljning om någon skulle vara intresserad.

På gården har vi börjat rengöra stallarna och röja i trädgården. Stort tack till Li och Ola som gör ett ”hästjobb”.

Det var en snabb uppdatering. Nu ska jag äta frukost och ta ett par värktabletter så att den här skröpliga kroppen orkar med ytterligare ett dagsverke. Tufft men fint blir det. 🙂