Årets hingstval

Så har man då avverkat två hingstvisningar på två dagar. Flyinge och Tullstorp. Många jättefina hingstar. Ibland önskar man att man var rik som ett troll och hade ett dussintal ston att betäcka. Men eftersom så inte är fallet får jag nöja mig med två i år. Daphne går till Ampére. (Var det någon som blev förvånad?)

Varför ändra ett vinnande koncept? Den andra hingsten jag betäcker med är Snap Shot (Sir Donnerhall – Alabaster) men det är ännu inte klart vilket sto det blir. Eventuellt tar jag hem Billan och betäcker henne. Alternativt betäcker jag Aminette eller Möjligen Calindra om någon av dom inte blir sålda. Får fundera ett tag. Är ju inte akut riktigt än.

Idag yr snön omkring trots att det är vårdagsjämning i morgon. Världen är upp och ner. I fjol hade vi värmebölja vid den här tiden. Men sen blev ju inte sommaren så kul så vi får väl se om den blir bättre i år.

En månad kvar till Daphne ska föla. Har inte börjat sätta juver än så det blir nog tidsmässigt enligt planen. Det är rätt skönt att det inte är dags än med tanke på det kalla vädret.

Nu är det dags för kvällsfodring. Hästarna har stått inne idag så i morgon måste dom ut även om vinden viner runt husknuten. Vaknar nog till ordentlig när jag öppnar dörren. Håll tummarna för att jag inte blåser bort 🙂